Hoe mogen we je helpen?

Wie zijn wij? 

 

Jaap Gerritsen - Hypotheekadviseur / EFA

Jaap is onze hypotheekadviseur, erkend én onafhankelijk. In 1994 startte hij zijn carrière als hypotheekadviseur bij een makelaarskantoor in Scherpenzeel en zodoende leerde Jaap Egbert kennen, die regelmatig voor hem taxeerde. Deze samenwerking kreeg een andere invulling toen de heren in 2005 compagnons werden bij Janssen & Gerritsen. Onder de bezielende leiding van Jaap zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand hypotheek- en verzekeringsadvieskantoor voor de wijde regio. Met zijn humor, sociale karakter en natuurlijk zijn deskundige en altijd eerlijke advies zorgt Jaap ervoor dat iedereen graag bij hem aan tafel zit en door zijn heldere uitleg is zijn vak zelfs voor de grootste leek te begrijpen. Zijn opvolging lijkt al verzekerd: zoon Joep werkt inmiddels al bij Janssen & Gerritsen. Behalve van Joep is Jaap ook trotse vader van Daan en Koen. Samen met hen en echtgenote Ellie woont Jaap in Scherpenzeel, het dorp waar hij opgegroeid is en waar hij op zaterdag graag bij de Valleivogels en VV Scherpenzeel langs de lijn staat om zijn zoons aan te moedigen.

 

 Daniëlle Kuijer - Assistent hypotheken

Daniëlle behoort tot ons meubilair, want zij is al vanaf 2007 een vertrouwd gezicht binnen Janssen & Van Dijk. Na 15 jaar vond ze het eigenlijk wel tijd voor verandering, maar gelukkig vond zij die binnen de muren van ons kantoor. Zo sprong ze in het voorjaar van 2022 tijdelijk even bij op de hypotheekafdeling, maar dat beviel wederzijds zo goed dat Daniëlle inmiddels helemaal geswitcht is naar ‘team Jaap’. Daar is zij als hypotheekassistente 32 uur per week te vinden en zorgt ze voor een goede en vlotte afwikkeling van de hypotheekdossiers. Samen met haar vriend en kids woont Daniëlle in Veenendaal en in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, mountainbiken of een terrasje te pakken.

 

Lisette Hofland-van Koten - Verzekeringsadviseur particulier

Lisette werkt sinds 1 november 2021 bij ons als verzekeringsadviseur. Het werk als adviseur is haar niet vreemd, aangezien zij al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan bij een assurantiekantoor in Amersfoort. Maar omdat Lisette in augustus 2021 voor het eerst moeder werd (van zoontje Jip), was de reisafstand niet meer ideaal en heeft ze ervoor gekozen om een leuke werkplek dichterbij huis te zoeken. Dat werd Janssen & Gerritsen en met deze keus is ze maar wat blij (en wij ook)! Lisette werkt 24 uur per week bij ons, verspreid over 4 dagen. Samen met haar man, zoontje Jip en hondje Lola woont ze op 5 minuten fietsen van kantoor en in haar vrije tijd verveelt Lisette zich zeker niet. Ze houdt van gezelligheid met een drankje en eet graag een hapje buiten de deur!

 

Alain Steenwijk - Verzekeringsadviseur particulier

Sinds 2021 werkt Alain bij ons als verzekeringsadviseur. Hij heeft de studie Commerciële Economie & Sportmarketing gedaan, maar toch vond hij zijn uitdaging in een heel ander werkveld en daar zijn wij maar al te blij mee! Alain woont sinds een jaar samen met zijn vriendin in Veenendaal en in zijn vrije tijd kijkt hij graag films en series en houdt hij ervan om uit eten te gaan. Verder is hij graag sportief bezig: hij houdt van voetbal, tennis en skiën. Op zaterdag is hij te bewonderen in het geel/blauw van VRC, waar hij als verdedigende middenvelder van zijn vriendenteam de strijd in de kelderklasse aangaat. Ook gaat Alain graag een biertje drinken met zijn vrienden en houdt hij van gezelligheid. Daarom voelt hij voelt zich ook als een vis in het water binnen het team van Janssen & Gerritsen!


Joep Gerritsen - Erkend MKB-adviseur / GRMC

Joep werkt sinds 1 januari 2024 als fulltime Erkend MKB-adviseur / GRMC bij Janssen & Gerritsen. Daarvoor was hij kort werkzaam op de hypotheekafdeling. Joep heeft voordat hij begon met werken voor een zeer goede basis gezorgd door zijn studies Finance, Tax and Advice op de HAN in Arnhem en Gecertificeerd Risk Management Consultant op de Avans+ in Den Bosch succesvol af te ronden. Tijdens zijn studie behaalde Joep ook al verschillende Wft-diploma’s, want Joep wist op jonge leeftijd al dat hij zich wilde gaan verdiepen in de financiële sector. Met zijn vader Jaap als grote voorbeeld, weet Joep wat hem te wachten staat. In zijn vrije tijd voetbalt hij in het tweede elftal van het blauwwitte VV Scherpenzeel. “De man van glas, zonder scorend vermogen”. Daarnaast loopt hij wekelijks een paar holes met Jaap bij golfclub Anderstein in Maarsbergen. Om de ballen verder te slaan, is hij ook wekelijks te bekennen in de sportschool. Ook vindt Joep het fantastisch om leuke dingen te doen in het weekend met zijn vriendin. Naast lekker uiteten, is hij ook een groot liefhebber van het kijken van een goede serie.

 

Saskia Snijders-Zweers - Commercieel medewerker / Schadebehandelaar

Saskia werkt bij ons sinds 14 februari 2022 als commercieel medewerkster. In deze functie draagt zij zorg voor het nabellen van relaties en het beheer van schades. Voordat Saskia de overstap naar de verzekeringsbranche maakte, werkte zij 11 jaar bij Fleurop op de klantenservice. Contact met klanten onderhouden is dus iets wat je Saskia als de beste kunt toevertrouwen! Saskia is al sinds 1993 getrouwd met Johan en woont al net zolang in Veenendaal. Van oorsprong is zij dus geen Veense, maar na al die jaren mogen we wel zeggen dat ze aardig ingeburgerd is. Van haar 2 zoons woont alleen de jongste nog thuis, dus dat biedt Saskia alle vrijheid om lekker te gaan tennissen, een hapje en drankje op het terras te doen of wat dingen in huis te veranderen.