Hoe mogen we je helpen?

Particuliere verzekeringen

Voor ál je verzekeringszaken kun je terecht bij Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen. In overleg met jou gaan wij bekijken welke verzekeringen nodig zijn en welke risico's je wilt afdekken.

Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en onderzoeken per situatie welke maatschappij voor jou de beste aanbieding heeft. Niet alleen kijken wij naar de goedkoopste premie, maar ook naar de voorwaarden. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar. Wij hebben maar één belang en dat is voor jou de beste verzekering af te sluiten.

De juiste verzekeringen in drie stappen

Stap 1. De verzekeringscheck

In eerste instantie gaan wij samen met jou jouw levenssituatie analyseren. Ben je alleen of heb je een gezin met of zonder kinderen? Heb je een koop- of huurwoning of woon je nog thuis? Wat is je inkomen en heb je spaargeld? Wat vind je belangrijk om te verzekeren? Dit is de basis voor onze verzekeringscheck. Jij kunt je vragen stellen en wij vertellen meer over alle mogelijke verzekeringen, de voorwaarden en de premies.

Stap 2. Het verzekeringsvoorstel

Als je besluit om met ons dit traject in te gaan krijg je een verzekeringsvoorstel op maat. Heb je hierover vragen dan kun je natuurlijk altijd bellen, mailen of even op kantoor langskomen.

Stap 3. De verzekering afsluiten

Heb je een keuze gemaakt, dan sluiten wij de verzekeringen voor je af en checken wij alle polissen en voorwaarden. Uiteraard krijg jij ook alles zelf toegestuurd en helpen wij bij het opzeggen van je nog lopende verzekeringen. Kortom, alles wordt voor je geregeld van a tot z.

Hulp bij schade en gezinsveranderingen

Door de jaren heen kan je gezin veranderen qua samenstelling, behoeftes etc. Hierdoor is het van belang om periodiek je verzekeringen door te nemen met jouw vaste aanspreekpunt op ons kantoor. Ook als er tussentijds vragen zijn, kun je ons natuurlijk altijd benaderen, uiteraard ook in het geval van een schade. Kortom, wij proberen je volledig te ontzorgen zodat je optimaal kunt genieten van het leven!

Een greep uit de meest voorkomende verzekeringen: 

  • Opstal/woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering


Plan nu kosteloos en geheel vrijblijvend een verzekeringscheck