Hoe mogen we je helpen?

Starterslening

De starterslening is een lening waarmee je extra kunt lenen voor de aankoop van jouw eerste woning. De starterslening overbrugt namelijk -met een maximum- het verschil tussen de koopsom van jouw eerste koopwoning en de hypotheek die je maximaal kunt krijgen bij jouw hypotheekverstrekker op basis van Nationale Hypotheek Garantie. Hierdoor wordt jouw droomhuis misschien toch mogelijk! 

Wat is een Starterslening?

Een startershypotheek is niet hetzelfde als een starterslening! Een startershypotheek is je eerste hypotheek die je afsluit bij een hypotheekverstrekker. Een starterslening is een extra lening voor de aankoop van jouw eerste woning, naast jouw eerste hypotheek. Een starterslening sluiten wij voor jou af bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn) met als doel het tekort -met een maximum- te overbruggen tussen het bedrag dat je maximaal aan hypotheek kunt lenen en de koopsom van jouw woning. Op deze manier kun je vaak toch het volledige bedrag bij elkaar krijgen dat nodig is voor de aankoop van de woning.  

Een starterslening kunnen onze hypotheekadviseurs voor jou aanvragen in de gemeente van jouw nieuwe woning. De hoogte en voorwaarden van de verstrekking van een starterslening verschillen per gemeente, maar niet iedere gemeente verstrekt een starterslening. Uiteraard zijn onze hypotheekadviseurs bekend met de voorwaarden van de verschillende gemeentes.  

Mochten wij jouw hypotheek gaan regelen, dan regelen wij uiteraard ook jouw starterslening. Dus wij regelen jouw hypotheek van A tot Z inclusief de starterslening, op deze manier kun je zonder spanning of stress je droom laten uitkomen.

Plan nu kosteloos en geheel vrijblijvend jouw eerste hypotheekadvies!