Hoe mogen we je helpen?

Verzekeringen

Onze MISSIE is helder en vastberaden: het analyseren en verzekeren van de risico's die onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, kunnen tegenkomen.

Onze VISIE omarmt het idee van een zorgeloze reis voor onze klanten. Wij streven ernaar particulieren en bedrijven in midden Nederland te ontzorgen door hun risico's grondig in kaart te brengen en te analyseren. Met oprechte toewijding bieden we vervolgens passende oplossingen aan, afgestemd op de persoonlijke situatie, voorkeuren en risicobereidheid van elke klant. Maar wij gaan verder dan alleen verzekeringen; wij bieden ook aanvullende diensten aan, zoals hypotheken en woningmakelaardij, om een totaalpakket van dienstverlening te leveren aan onze gewaardeerde  klanten.

Onze STRATEGIE is duidelijk en doelgericht: de komende jaren willen wij uitgroeien tot een toonaangevend, jong, dynamisch en vernieuwend verzekeringskantoor in midden Nederland. Wij onderscheiden ons door op een persoonlijke en klantvriendelijke manier te werken en te ondernemen. Onze benadering is niet alleen professioneel, maar ook warm en betrokken.

Bij Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen zijn onze KERNWAARDEN de pijlers van ons succes:

Werken met specialisten: Wij zetten in op expertise om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te waarborgen.

Autonome groei van de portefeuille: Onze groei is organisch en gebaseerd op duurzame relaties met onze klanten.

Hoogwaardige en laagdrempelige dienstverlening: Kwaliteit staat voorop, maar wij willen toegankelijk blijven voor iedereen.

Totaalconcept en maatwerk: Wij bieden een allesomvattend pakket aan diensten, op maat gemaakt voor de unieke behoeften van elke klant.

Kwaliteit voor kwantiteit: Wij streven naar excellente resultaten in plaats van alleen maar kwantiteit.

Persoonlijk en klantvriendelijk advies: Wij zijn er voor onze klanten op een menselijke en vriendelijke manier.

Goede bereikbaarheid: Wij zijn altijd bereikbaar, zowel in dienstverlening als in communicatie, om onze klanten op alle fronten te ondersteunen.

Bij Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen gaan wij verder dan verzekeren; wij creëren een partnerschap gebouwd op vertrouwen, expertise en oprechte betrokkenheid. Samen stappen wij in de toekomst!