Hoe mogen we je helpen?

Welkom!

Bij Janssen en Gerritsen vind je alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden wij jou een volledige dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en woningmakelaardij. Bij al onze diensten sta jij als klant op nummer 1. Dat laten wij zien door onze persoonlijke, vertrouwde en betrokken manier van adviseren. Immers door tevreden klanten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een team van 11 personen.

Historie

De basis van Janssen & Gerritsen ligt in Veenendaal, waar Egbert Janssen op 1 januari 1998 het sinds 1984 bestaande Makelaars- en Assurantiekantoor Chris van Dijk overnam van Chris van Dijk. In 2001 werd de naam van het kantoor veranderd in Janssen & van Dijk Garantiemakelaars. In 2004 is Jaap Gerritsen begonnen als mede-eigenaar en is de dienstverlening in hypotheken en verzekeringen verzelfstandigd en verder gegaan onder de naam Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen.

Familiebedrijf

Naast Egbert Janssen en Jaap Gerritsen zijn sinds 2021 ook van beiden een zoon binnen het bedrijf werkzaam. Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor bepaalde waarden en dat oog heeft voor de klant achter de hypotheek, de verzekering of de woning. De basis voor onze dienstverlening is vakmanschap en vertrouwen. Zoals al eerder gezegd staat onze klant altijd op nummer 1 en hechten wij zeer aan een lange en persoonlijke termijnrelatie met onze klanten en een goede werksfeer binnen onze teams.

Het gemak van alles onder één dak

  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringsadvies
  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties
  • Nieuwbouwbegeleiding