Hoe mogen we je helpen?

Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer ben je dagelijks druk bezig om je ondernemersdroom te realiseren. Deze droom moet geen nachtmerrie worden, omdat je je ondernemingsrisico’s niet goed hebt verzekerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cybergevaar en personele risico’s. Bovendien heb je misschien een wagen- of een machinepark wat verzekerd moet worden of heeft jouw bedrijf  specifieke risico’s die verzekerd moeten worden. Dit zijn allemaal zaken waar wij je bij kunnen helpen en adviseren. Jij blijft ondernemen en wij brengen de risico’s in kaart.

 

De juiste verzekeringen in drie stappen

Stap 1. De verzekerings-/risicoscan

In eerste instantie gaan wij samen met jou jouw bedrijfsrisico’s analyseren en in kaart brengen. Zo kom je direct te weten welke verzekeringen nog steeds aansluiten bij jouw onderneming, welke ontbreken en weke overbodig zijn. Een en ander hangt sterk af van de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt en de schade die je zelf kunt en wilt dragen als ondernemer. 

Stap 2. Het verzekeringsvoorstel

Als je besluit om met Janssen & Gerritsen dit traject in te gaan krijg je een verzekeringsvoorstel op maat. Heb je hierover vragen dan kun je natuurlijk altijd bellen, mailen of even op kantoor langskomen.

Stap 3. De verzekeringen afsluiten

Heb je een keuze gemaakt, dan sluiten wij de verzekeringen voor je af en checken wij voor je alle polissen en voorwaarden. Uiteraard krijg jij ook alles zelf toegestuurd en regelen wij de opzeggen van je eventuele nog lopende verzekeringen. Kortom, alles wordt voor je geregeld van a tot z.  

Hulp bij schade en bedrijfsveranderingen  

Door de jaren heen kan je bedrijf veranderen qua omzet, personeelsomvang, activiteiten, etc. Hierdoor is het van belang om periodiek je verzekeringen door te nemen met jouw vaste aanspreekpunt op ons kantoor. Ook als er tussentijds vragen zijn kun je ons altijd benaderen, uiteraard ook in het geval van een schade. Kortom, wij proberen je volledig te ontzorgen, zodat jij je kun richten op hetgeen waar je goed in bent: ondernemen!    

Een greep uit de meest voorkomende verzekeringen: 

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen voor onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreizen.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.